Женска мрежа у Крушевцу биће најбоља у Србији
13676
post-template-default,single,single-post,postid-13676,single-format-standard,central-core-1.0.1,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

BLOG

Женска мрежа у Крушевцу биће најбоља у Србији

04 апр 2018, Posted by Snaga Srbije in Vesti

У просторијама Покрета СНАГА СРБИЈЕ- БК Градског одбора Крушевца, изабрана је организација жена.

У веселој атмосфери, Крушевљанке су једногласно изабрале Соњу Стевановић која ће бити на челу те организације, а Тијана Ђуричић је изабрана за потпредседницу.

17 делегаткиња се потрудило да представи себе у најбољем светлу члановима ИО ГО презентујући свој досадашњи рад.

Марија Стојковић је у свом дивном излагању изнела чињенице везане за успешне жене у нашем Покрету, а посебно истичући рад потпредседнице Миланке Карић.

Новоизабрана председница организације жена се захвалила присутнима уз обећање да ће женска мрежа у Крушевцу бити најбоља у Србији и да ће се трудити да својим радом допринесу Покрету, као и да ће својим залагањем пружити помоћ свима којима је помоћ и неопходна.

Координатор за расински округ Горан Савовић је честитао свим дамама и пожелео им срећан рад, уз освртање да је свака жена стуб и ослонац једне породице, па самим тим и наше велике породице ПСС-БК.

Скупштини су присуствовали и Љубомир Карић- председник ГрО Покрета СНАГА СРБИЈЕ- БК Крушевац,који је и отворио скупштину, као и чланови ИО ГО Смиљана Степић и Марко Биљић.

Post a comment

three × one =