У препуној сали општине Вождовац одржана је још једна трибина Покрета СНАГА СРБИЈЕ- БК (ВИДЕО)
13225
post-template-default,single,single-post,postid-13225,single-format-standard,central-core-1.0.1,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

BLOG

У препуној сали општине Вождовац одржана је још једна трибина Покрета СНАГА СРБИЈЕ- БК (ВИДЕО)

23 дец 2017, Posted by Snaga Srbije in Vesti

У препуној сали општине Вождовац, на којој је присуствовало неколико стотина Вождовчана, одржана је још једна трибина Покрета СНАГА СРБИЈЕ- БК.

У име Покрета СНАГА СРБИЈЕ-БК Милорад Пањевић, потпредседник Извршног одбора Главног одбора је у потпуности подржао иницијативу председника Александра Вучића за изградњу хиљада станова широм Србије са ценом квадрата не већом од 500 евра као и са повољним каматама и кредитима где ће рата бити и од 120 до 150 евра, што ће омогућити и свим грађанима и са нижим платама да обезбеде себи кров над главом.

Стотине хиљада нових радних места ће бити отворено, а грађевинарство апсорбује 90% укупне производње у сваком држави, па у Србији. Последњих деценија се у Србији малтене није ништа градило, а захваљујући председнику Вучићу ће поред изградње бити покренуто и хиљаде малих компанија које ће производити све што је неопходно за изградњу. То ће подићи Србију на највећи ниво економског развоја у региону.

Покренула се и тема враћања откупних центара за све оне производе које произведу наши домаћини – Задруге, које су формиране после рата у Србији, а данас таквих задруга има и у Америци, Јапану, Европу, а све то је неопходно вратити у Србију, а и та идеја Покрета СНАГА СРБИЈЕ-БК ће заживети и покренути се, у сваком већем региону, граду, а затим и месту у Србији, а циљ је да се унапред дефинише цена која ће бити исплаћивана српском сељаку и домаћину за све оно што произведе!

Post a comment

5 + eleven =