Рашки округ припрема страначке изборе и реализацију економског програма лидера
13795
post-template-default,single,single-post,postid-13795,single-format-standard,central-core-1.0.1,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

BLOG

Рашки округ припрема страначке изборе и реализацију економског програма лидера

05 јун 2018, Posted by Snaga Srbije in Vesti

Делегација Извршног одбора Главног одбора Покрета СНАГА СРБИЈЕ-БК коју су чиниле председница Перса Мињовић и чланица др Злата Лончар Ћетковић, посетила је Рашки округ. Састанак Градског и општинских одбора је одржан у Краљеву.

У првом делу састанка је било речи о припремама изборне скупштине у свим општинама у Округу, о значају реизбора, нарочито у ангажовању нових кадрова који желе да раде.

О процедури и условима за одржавање изборне скупштине, говорила је др Злата Лончар Ћетковић, посебно истичући потребу демократичности поступка код учешћа и кандидовања чланова.

Председница Перса Мињовоић је такође нагласила потребу укључивања свих чланова у поступак избора органа странке, а говорила је и о програму странке, о стању мреже на терену, потреби јачања органа странке, као и ресорних одбора.

На основу рада ресорних одбора знаћемо проблеме сваке општине у округу, ресурсе са којима располажу и тако реално планирамо и реализујемо потребе грађана, односно економски програм тог округа.

Post a comment

19 − 4 =