ПСС-БК Гроцка: Потребна сарадња у региону, приградска насеља да сагледају своје предности (ВИДЕО)
13467
post-template-default,single,single-post,postid-13467,single-format-standard,central-core-1.0.1,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

BLOG

ПСС-БК Гроцка: Потребна сарадња у региону, приградска насеља да сагледају своје предности (ВИДЕО)

18 феб 2018, Posted by Snaga Srbije in Vesti

Захваљујући стабилној политици коју води председник Александар Вучић Србији су отворена нова тржишта и уважена је у свету, рекао је на трибини Покрета СНАГА СРБИЈЕ-БК у Гроцкој заменик председника тог Покрета Драгомир Ј. Карић.

Он је додао да је правилан курс владе да Србија више не може да ратује, већ треба да се окрене договорима и сарадњи, нарочито у региону.

Говорећи о приградским нaсељима, Карић је подвукао да је у наредном периоду потребно да се привуку инвестиције у београдска насеља попут Гроцке, да се отворе мали погони за прераду воћа, привуку ИТ компаније, унапреди инфраструктура и телекомуникациона мрежа.

Гроцка је, како је казао, близу аутопута и на обали Дунава, то су њене предности које би требало искористити и поспешити предузетништво и улагања. Па у свету сви желе да живе што даље од центра града.

У региону са свима треба да сарађујемо, јер бизнис не познаје границе , да омогућимо слободан проток робе и људи а за интересе српског народа не треба да бринемо – стабилна регионална политика нашег председника Александра Вучића омогућиће да се ти интереси заштите, казао је Драгомир Ј. Карић.

Он је позвао грађане да стога подрже листу „Александар Вучић – зато што волимо Београд“ на предстојећим београдским изборима.

На трибини у препуној сали у Гроцкој су говорили председник Општинског одбора ПСС-БК Гроцка Дејан Старчевић, представница омладине ПСС-БК Гроцка Бојана Николић, инструктор борилачких вештина Милисав Јанковић и   др Звонко Јанићијевић, предузетник из Словеније.

 

Post a comment

one × 5 =