Одржана Изборна скупштина Општинског одбора ПСС-БК Врачар (ВИДЕО)
13788
post-template-default,single,single-post,postid-13788,single-format-standard,central-core-1.0.1,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

BLOG

Одржана Изборна скупштина Општинског одбора ПСС-БК Врачар (ВИДЕО)

26 мај 2018, Posted by Snaga Srbije in Vesti

Покрет СНАГА СРБИЈЕ –БК нуди програм за Србију у којој ће се градити и у којој ће се рађати нове генерације, поручено је данас на Изборној скупштини Општинског одбора ПСС-БК Врачар.

Честитам вам што сте изабрали председника Општинског одбора Покрета, чланове Надзорног одбора и што сте привели тај посао крају, рекао је у општини Врачар на Изборној скупштини заменик председника ПСС-БК Драгомир Ј. Карић.

Он је подсетио да је лидер ПСС-БК Богољуб Карић са својим сарадницима предложио пројекат градње три милиона квадратних метара стамбеног простора у Београду и још неколико градова широм Србије по цени од 500 евра по квадрату који би требао да омогући да до крова над главом дођу не само припадници милиције, безбедносних служби и просветари.

И не само то, у циљу да се конкретним мерама подржи то да се што више деце рађа у Србији Богољуб Карић је рекао да ће се залагати да млади брачни пар који има једно дете, добије 50 долара попуста на куповину стана по квадратном метру, а да онај који има троје, или четворо деце може да купи стан за 200 евра по метру квадратном, подсетио је Драгомир Ј. Карић.

То су реални пројекти , реалне цене које це покренути производни ланац у земљи, покренути индустрију градјевинских материјала и многе секторе, казао је Драгомир Ј. Карић.

Иначе, за председника Општинског одбора ПСС-БК Врачар у наредном четворогодишњем периоду изабран је Дејан Хас који је и до сада обављао ту функцију.

Са скупа је грађанима послата порука „придружите нам се јер са нама Србија ИМА СНАГЕ !“

Post a comment

4 + twenty =