МИРЈАНА ТАДИЋ: Морамо се позиционирати као ДИГИТАЛНА МЛАДА СНАГА, спремна на све изазове
14653
post-template-default,single,single-post,postid-14653,single-format-standard,central-core-1.0.1,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

BLOG

МИРЈАНА ТАДИЋ: Морамо се позиционирати као ДИГИТАЛНА МЛАДА СНАГА, спремна на све изазове

05 мар 2019, Posted by Snaga Srbije in Vesti

Поштовани пријатељи, колеге, омладино, као новоизабрани члан тима координатора, пробаћу  да вам приближим шта дигитализација значи за нас и како ћемо је у пракси спроводити.

Основну идеју осликава сам назив овог састанка-ПЕРСПЕKТИВНА СНАГА СРБИЈЕ. Време је да млади људи, технички и дигитално образовани, преузму штафету како у животном, тако и у политичком смислу. Људи пред којима су године, и који имају мотивацију и жељу да се боре, јер  Биографија сваког будућег  лидера, заправо је – програм, визија и успешност њене реализације.

Живимо у свету у коме су примат преузеле друштвене мреже, портали и дигитална реч. Билтен који сте сви добили, а који ће бити и електронски подељен свим нашим члановима је, на пример, један од низа ствари које ће постати пракса у нашем Покрету.

МИ морамо оставити дигитални траг, који је јасно видљив и доступан људима који желе да буду информисани. Морамо се позиционирати као ДИГИТАЛНА МЛАДА СНАГА , спремна на све изазове који стоје пред нама. 

Дигитализација и модерне технологије су свуда око нас, свакодневно их користимо када плаћамо, купујемо, олакшавају  нам свакодневне обавезе,  много више него што смо то у стању да на први поглед приметимо! Дигитализација штеди наше време.

Она је, са једне стране– вредност информација, а са друге стране лежи принцип „клијента у центру“. Зашто је то тако? Шта нас тера да будемо клијенти у том центру? Разлог је то што ви, ја, ми више не радимо само за своје фирме, ви радите и за своју банку, на пример, куцате све око трансакција у онлине банкарству, јер протокол вас тера да то радите сами, али када све то урадите ви сте управо тај клијент у центру, ви сте закон, одлучујете о свему, морате да добијете праву информацију, да процените понуду конкуренције. „Kлијент у центру“ одлучује, на пример, који ће уређај да купи, и нема више продаваца да вам „муља“, већ дођете у радњу са предзнањем, одавно сте одлучили шта вам треба!

Нови програм који ће код нас бити оперативан средином овог месеца, омогућаваће лакше дељење свих битних информација унутар странке, и учинити да све битне инфромације буду доступне у реалном времену.   Такође, у току је и редизајн сајта Покрета СНАГА СРБИЈЕ-БK, који ће наставити као и до сада да извештава о свим акцијама и догађајима.

Јасан је и недвосмислен став, нашег лидера Богољуба Kарића да у све пословне пројекте укључи младе људе, и чланове нашег Покрета, што значи да ће успех који сада постигнемо, и труд који уложимо, бити наша квалификација за будућност.

Ми смо у самом јеку дигиталне револуције!  Све се мења све брже и брже, и утицај дигитализације на живот људи, приватни и пословни, ће бити много, много већи. Оно што је некада индустријски био пословни модел, ми сада прилагођавамо дигиталној економији кроз константну трансформацију, мења се наш живот и приватно и пословно, јер суштина дигитализације је стварање нових вредности.

Ми, МЛАДИ смо ПЕРСПЕКТИВНА СНАГА СРБИЈЕ, и МИ ћемо побољшати будућност у нашој земљи, јер наша будућност  зависи од нас самих, а у томе ће нам помоћи ПОКРЕТ СНАГА СРБИЈЕ-БК, јер  је омладина уз  њега.

Наш задатак  је да се трудимо да  будемо најбољи у свему ,треба да постанемо млади људи који обећавају, а наш Покрет је већ препознао да смо ми ПЕРСПЕКТИВНА СНАГА СРБИЈЕ, и зато ће нам максимално помоћи у остварењу наших циљева.

Верујте, да можемо да постигнемо тај циљ и нека нам буде водиља ка успеху првенствено наш лидер Богољуб Карић, који је међу најбољим и најмоћнијим бизнисменима света.

Речи нашега лидера којима смо се водили – У свему сам оскудевао, осим у машти и амбицији. Са таквим почетним капиталом, био сам „осуђен“ да успем.

Покажимо да  хоћемо, да можемо, да знамо, покажимо јачину нашег Покрета , и окупљајмо око себе најбоље као координатори, и увек имајте на уму, ми смо ПЕРСПЕКТИВНА СНАГА СРБИЈЕ, јер млади могу и да граде и да руше.

Драги пријатељи,   Највреднији ресури једне земље нису ни руде, ни злато, ни дијаманти, већ образовани млади људи који чезну да се врате у своју земљу и овде, поред својих мајки и очева, раде, граде и рађају. Идемо смело ка нашем циљу, постанимо и на делу ПЕРСПЕКТИВНА СНАГА Србије, као и што је наш ПОКРЕТ СНАГА СРБИЈЕ БОГОЉУБ КАРИЋ.

И на крају желим да пошаљем јасну и недвосмислену поруку:

Ако доносиш здраву одлуку, имаш визију, и мислиш да знаш како треба, увек је потребна снага да то и оствариш!

Post a comment

eight − three =