КНИЋ ИМА СНАГЕ! За председника је изабран Драган Асановић
14469
post-template-default,single,single-post,postid-14469,single-format-standard,central-core-1.0.1,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

BLOG

КНИЋ ИМА СНАГЕ! За председника је изабран Драган Асановић

14 дец 2018, Posted by Snaga Srbije in Vesti

Книћани су на својој Изборној скупштини, одржаној 12. Децембра 2018. Године, гласали за избор председника и Општински одбор Покрета СНАГА СРБИЈЕ Богољуб Карић у том Граду.

На самој седници велики број Книћана је присуствовао у жељи да чује поруке и програм рада Покрета и лидера странке очему су говорили чланови Извршног одбора Главног одбора Ранко Јанић, Марко Биљић и др Злата Лончар Ћетковић, након чега су потписали приступнице.

Кнић, као и остале Шумадијске општине и Град Крагујевац карактерише тежак живот, незапосленост и оно најтеже, одлазак младиху свет. Због тога се очекују економска решања за бољи живот грађана, како уграду, тако и на селу. А та решења су основни програмски задаци Покрета.

Присутни су на истом скупу изабрали ново руководство општинске организације ПСС-БК у Книћу. Изабран је општински одбор од девет чланова, а за председника је изабран Драган Асановић, досадашњи подпредседник привременог органа.

Post a comment

sixteen − 6 =