Karić: Saradnja sa Ujedinjenim Arapskim Emiratima je važna za razvoj Srbije

0
873

Ambasador Ujedinjenih Arapskih Emirata Mubarak Said Buršaid Al Daheri sa svojim saradnicima organizovao je u beogradskom hotelu Hajat prijem povodom Dana državnosti UAE.


Ambasador je na svečanosti kojoj su među brojnim zvanicama prisustvovali Nikola Selaković, savetnik predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Zoran Đorđević, ministar rada, Branislav Nedimović, ministar poljoprivrede, i narodni poslanik Dragomir J. Karić, član Parlamentarne grupe prijateljstva sa UAE u Narodnoj skupštini Srbije, govorio o intenzivnom razvoju svoje države i perspektivama koje je očekuju kao i izuzetno bliskim odnosima sa Srbijom.

Narodni poslanik Dragomir J. Karić rekao je da su Ujedinjeni Arapski Emirati važan partner za Srbiju i njen razvoj i podsetio na značaj sastanaka i razgovora koje predsednik Aleksandar Vučić vodi sa zvaničnicima jedne od najbogatijih i najprosperitetnijih zemalja. Karić je naglasio i da BK grupa, čiji je on jedan od osnivača, uspešno posluje sa UAE i da Bogoljub Karić svojim idejama i građevinskim poduhvatima umnogome doprinosi produbljivanju privredne i ekonomske saradnje između dveju prijateljskih država.

rpt

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime