| Изабран општински одбор у Тополи у јеку сезонских радова воћара
13861
post-template-default,single,single-post,postid-13861,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

BLOG

Изабран општински одбор у Тополи у јеку сезонских радова воћара

21 јун 2018, Posted by Snaga Srbije in Vesti

Јунски дуги дани су добро дошли воћарима да уберу свој род на воћним засадима широм Шумадије, и наравно и у воћарском крају општине Топола. Чекали смо да чланови Покрета СНАГА СРБИЈЕ  Богољуб Карић у Тополи заврше бербу воћа тог дана и пристигну у Градску библиотеку Тополе где је заказана изборна скупштина у 9 сати увече.

Присутни су предвиђеном процедуром изабрали општински и надзорни одбор и председника Општинског одбора. За председницу су изабрали Вању Лазаревић, новинара по струци, али Вања се придружила већини Тополчана у берби воћа па можемо речи да је ових дана по занимању берачица воћа. Оно што је присутне највише занимало је како да воћари продају свој род и предложили да заменик председника Драгомир Карић планира обилазак највећих власника и хладњача у Тополи и упути их на услове и могућности пласмана.

У знак захвалности за гостопримство, Библиотеци је уручена књига „ Путин снага Русије“ и мајица са знаком нашег Покрета. Изборној Скупштини у Тополи су присуствовали др Злата Лончар Ћетковић и Ранко Јанић, чланови Извршног одбора Главног одбора Покрета.

Post a comment

one × five =