Iz Barajeva poslata poruka PSS-BK za bolji život građana prestonice

0
1174

U prepunoj sali Doma kulture u Barajevu, u nedelju je održana izborna skupština Opštinske organizacije Pokreta SNAGA SRBIJE Bogoljub Karić u ovoj beogradskoj opštini.

Delegati su jednoglasno, uz veliki aplauz izabrali Opštinski odbor, Nadzorni odbor i predsednika. Za predsednika je izabran Radisav Minić, dosadašnji predsednik koji je u dosadašnjem radu pokazao izuzetne rezultate, zbog čega je nagrađen aplauzom u sali.

U dosadašnjem radu, opštinska organizacija u Barajevu je učlanila više stotina novih članova i formirala mesne odbore u svim mesnim zajednicama opštine.

Jačaćemo i dalje organizaciju, rekao je Minić i postaćemo uticajna stranka u Barajevu. U dosadašnjem radu smo upoznali sve probleme koje tište građane u toj opštini i nastojaćemo da sami kao i sa drugim političkim partijama sa kojima delimo iste programe učinimo sve da se ti problemi rešavaju.

Novoizabrani predsednik Radisav Minić se posle izbora zahvalio izuzetnoj podršci svoje porodice i saradnicima u Gradskoj organizaciji i obećao da će rad u narednom periodu biti sa još više rezultata.

Skupu su prisustvovali predstavnici drugih stranaka, opštinskih organizacija iz Beograda i građani.

Persa Minjović, predsednica Izvršnog odbora Glavnog odbora se posle izbora organa u Barajevu obratila skupu u ime rukovodstva Pokreta, čestitala na uspešno završenoj skupštini i izrazila veru u dalji uspešan rad ove opštinske organizacije.

Aktivnim učešćem Pokreta SNAGA SRBIJE-BK u gradskoj vlasti zalagaćemo se za bolji život građana prestonice poručila je Dušanka Novaković, koordinator IO GO za Beograd.

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime