Из Барајева послата порука ПСС-БК за бољи живот грађана престонице
14511
post-template-default,single,single-post,postid-14511,single-format-standard,central-core-1.0.1,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

BLOG

Из Барајева послата порука ПСС-БК за бољи живот грађана престонице

24 дец 2018, Posted by Snaga Srbije in Vesti

У препуној сали Дома културе у Барајеву, у недељу је одржана изборна скупштина Општинске организације Покрета СНАГА СРБИЈЕ Богољуб Карић у овој београдској општини.

Делегати су једногласно, уз велики аплауз изабрали Општински одбор, Надзорни одбор и председника. За председника је изабран Радисав Минић, досадашњи председник који је у досадашњем раду показао изузетне резултате, због чега је награђен аплаузом у сали.

У досадашњем раду, општинска организација у Барајеву је учланила више стотина нових чланова и формирала месне одборе у свим месним заједницама општине.

Јачаћемо и даље организацију, рекао је Минић и постаћемо утицајна странка у Барајеву. У досадашњем раду смо упознали све проблеме које тиште грађане у тој општини и настојаћемо да сами као и са другим политичким партијама са којима делимо исте програме учинимо све да се ти проблеми решавају.

Новоизабрани председник Радисав Минић се после избора захвалио изузетној подршци своје породице и сарадницима у Градској организацији и обећао да ће рад у наредном периоду бити са још више резултата.

Скупу су присуствовали представници других странака, општинских организација из Београда и грађани.

Перса Мињовић, председница Извршног одбора Главног одбора се после избора органа у Барајеву обратила скупу у име руководства Покрета, честитала на успешно завршеној скупштини и изразила веру у даљи успешан рад ове општинске организације.

Активним учешћем Покрета СНАГА СРБИЈЕ-БК у градској власти залагаћемо се за бољи живот грађана престонице поручила је Душанка Новаковић, координатор ИО ГО за Београд.

Post a comment

15 − 2 =